SEC Medical Solutions lanceert nieuwe miraDry website

Om nog beter informatie te kunnen verstrekken en mensen met hyperhidrose de weg naar een van onze klinieken te wijzen voor een miraDry-behandeling, is de website volledig vernieuwd. Daarmee is de site ook op mobiele telefoons en tablets te bekijken. Wel zo handig!

De lancering is niet voor niets begin mei gedaan, want we gaan weer richting de zomer en dat is voor mensen die last hebben van overmatig zweten bepaald geen pretje. Gebruik onze tips en bel ons gerust eens voor advies of intakegesprek. Voor een blijvend resultaat kiest u voor de miraDry behandeling van SecMS. We hopen u deze zomer te kunnen helpen in een van onze klinieken.

Om zonder miraDry-behandeling de hyperhidrose enigszins dragelijk te maken, gebruikt u bij voorkeur een anti-perspirant. Een anti-perspirant vermindert namelijk uw zweetproductie waar een deodorant alleen de geur maskeert. Dit komt door aluminiumzouten die de zweetklieren vernauwen, dit is ongevaarlijk! Voor de droge huid kiest u een rollercrèmes en voor de vochtige huid bij voorkeur een spuitbus. Vergeet niet regelmatig van deodorant te wisselen, aangezien uw huid hieraan kan wennen. Draag tot slot luchtige en dunne kleren – meerlaags. Zo kunt u gemakkelijk wisselen van shirt of uw kleding aanpassen aan de temperatuur.

Sec Medical Solutions staat de hele zomer voor u klaar om er ook bij u voor te zorgen dat onze tips en tricks tot het verleden gaan behoren.

Klik hier voor de nieuwe miraDry website.